Status

... ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ...
Τα ξαναλέμε, τον Σεπτέμβριο!

Κυριακή 27 Ιουνίου 2010

... Καλό Καλοκαίρι ...

Καλησπέρα, καλησπέρα!

Τι κάνετε; Ελπίζω να είστε όλοι καλά.

Έχω χαθεί εντελώς το τελευταίο καιρό, σχεδόν εξαφανίστηκα... άλλα έχω και εγώ τις υποχρεώσεις μου με την σχολή, την εξεταστική μου... κι βασικά αυτό το καιρό δεν βρίσκομαι καθόλου στο σπίτι, είμαι συνεχώς στους δρόμους κι βολτάρω ασύστολα (χαχαχα).

Ελπίζω να περνάτε όλοι καλά ότι κι αν κάνετε, όπου κι αν βρίσκεστε και να έχετε ένα πολύ, πολύ όμορφο καλοκαίρι. Να πάτε όλοι διακοπές κι να περάσετε όσο πιο υπέροχα μπορείτε.

Κλείστε τις βρωμο-τηλεοράσεις που αυτό το καιρό όλοι οι άσχετοι γραβατωμένοι δημοσιογράφοι περισσότερο από κάθε φόρα προσπαθούν να κάνουν το κόσμο ρομποτάκι κι να τον κάνουν να πιστέψει σε μια απίστευτη μιζέρια κι να τον φτάσουν στο πάτο. Να πιστέψει ότι βρισκόμαστε σε μια απίστευτη κόλαση. Δεν λέω... όλος ο κόσμος αυτές τις μέρες είναι στη πιο δύσκολη κι άσχημη κατάσταση του με τα οικονομικά κι όλα αυτά που συμβαίνουν, άλλα με το να επαναλαμβάνουμε κι να ανακυκλώνουμε τα ίδια και τα ίδια δεν καταφέρνουμε τίποτα. Νομίζω πως μόνο περισσότερο κακό μας κάνουν να τους παρακολουθούμε παρά καλό... Κλείστε λοιπόν αυτά τα βρωμο-κούτια κι αφήστε τους να κάνουν μόνοι τους το δικό τους παιχνίδι κι προσπαθήστε να βγείτε απο τη μιζέρια που προσπαθούν να σας προσφέρουν απλόχερα...

Να έχετε ένα υπέροχο καλοκαίρι λοιπόν και να αφήσετε πίσω σας κάθε είδους στεναχώρια...



... ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ...